Over ons

’t Kaashart is dé kaas-en delicatessenspecialist voor Volendam en omstreken. Het assortiment telt meer dan honderd soorten kaas uit binnen- en buitenland. Bovendien is ’t Kaashart inmiddels beroemd door haar eigen kaasmerk Zuiderzeekaas. Naast kaas verkoopt ’t Kaashart ook lokale Boeren Biologische zuivel, noten, delicatessen, tapas, zelfgemaakte gezonde smeersels en nog veel meer.

Historie

’t Kaashart is begonnen in 2003 toen kaasboer Arjan Maas met pensioen ging. Hij leerde Marianne ’t Hart samen met haar zoon de kneepjes van het vak en zodoende groeide het Kaashoekje in de voormalige Smikkelaar uit tot een volwaardige zaak. Nu, 14 jaar later, is ’t Kaashart niet meer weg te denken uit het dorp. Zoon Robert is een paar jaar geleden zijn eigen pad gaan volgen door van zijn passie zijn werk te maken als zeeaquarium specialist. Moeder Marianne doet het nu wat rustiger aan en ondersteunt haar dochter Michelle die sinds 2015 betrokken is bij ’t Kaashart.

Het huidige team dat bestaat uit Corina Schilder, Karin Velle, Karin Mol en Anita Veerman staan 6 dagen per week voor u klaar. ’t Kaashart is samen met Bakker Koning gevestigd in het pand van Fietsenhandel Bruin Bien aan de Plutostraat 40b in Volendam.